Overzicht Natuurkampeerterreinen

Home Nieuws Informatie Contact

Rhederveld: Natuurkampeerterrein Entourage

De J. Buiskoolweg is de enige weg in Nederland die als monument is aangemerkt en kent een unieke parkachtige beplanting. Dit in contrast met het open agrarische gebied. Westerwolde kenmerkt zich door zijn esdorpenlandschap.

Klik hier voor meer infomatie over Entourage

Natuurkampeerterrein Entourage

Schildwolde: Natuurkampeerterrein Wildemansheerd

De Wildemansheerd ligt op 2 km van het Schildmeer en grenst aan het natuurgebied Midden-Groningen. Voor wie wil zwemmen, surfen, kanoŽn, zeilen of vissen is het Schildmeer ideaal. Op 4,5 km afstand is een vrij toegankelijk en kindvriendelijk strandbad. Centraal gelegen, zodat u het hele Groninger land kunt ontdekken.

Klik hier voor meer infomatie over Wildemansheerd

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd

Sellingen: Natuurkampeerterrein De Papaver

De Papaver is 12 ha groot en ligt in een bos op een schiereiland, in een grote plas van 50 ha met helderblauw water. In deze waterplas kunt u allerhande watersportactiviteiten beoefenen. U loopt al na zoĎn 800 meter een natuurgebied in. Op deze heide vindt u Schotse Hooglanders en Drentse heideschapen. Het open terrein wordt omringd door oude bossen. Deze gevarieerde omgeving biedt volop fiets- en ≠wandelmogelijkheden. Al met al een zeer bijzondere plek in het mooie Westerwolde, op de grens tussen Groningen en Drenthe.

Klik hier voor meer infomatie over De Papaver

Natuurkampeerterrein De Papaver

Uithuizen: Natuurkampeerterrein Maarlandhoeve

Gelegen aan de zuidzijde van Uithuizen, dť centrumplaats van het Hogeland. Op 5-10 min. lopen van het winkelcentrum en de Menkemaborg. Volop mogelijkheden voor sportieve en culturele activiteiten. Genieten van rust, ruimte en de weidsheid van het Groninger land. Ideaal terrein voor actieve doe-vakantie. De Dollardroute loopt langs het terrein

Klik hier voor meer infomatie over Maarlandhoeve

Natuurkampeerterrein Maarlandhoeve

Vierhuizen: Natuurkampeerterrein Robersum

Robersum is gelegen bij het Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee en is een ideaal uitgangspunt voor sportieve activiteiten (wadlopen, kanoŽn, vogelen, fietsen, zwemmen). Er zijn in de omgeving veel cultuurhistorische bezienswaardigheden en bijzondere tuinen. Een dagtocht naar Schiermonnikoog en een bezoek aan de steden Groningen en Dokkum zijn zeer de moeite waard!

Klik hier voor meer infomatie over Robersum

Natuurkampeerterrein Robersum