Overzicht Natuurkampeerterreinen

Home Nieuws Informatie Contact

Aarle-Rixtel (gem. Laarbeek): Natuurkampeerterrein De Biezen

Natuurkampeerterrein De Biezen ligt in Oost Brabant, bij De Peel, in een natuurlijke, stille omgeving. Afwisselend landschap met bossen en struwelen. Gastvrij Peelland met fiets- en wandelknooppunten. Dicht bij Vincent van Gogh Village in Nuenen. Het is hier nog stil, mysterieus en duister.

Klik hier voor meer infomatie over De Biezen

Natuurkampeerterrein De Biezen

Chaam: Natuurkampeerterrein 't Beekdal

Het terrein is gelegen in een coulisselandschap met uitzicht over velden waar paarden grazen en het bos van een nabijgelegen natuurreservaat. Tegen de Belgische grens met vele grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes. Naast het fietsroutenetwerk loopt er op 50 meter van het terrein ook een wandelroutenetwerk.

Klik hier voor meer infomatie over 't Beekdal

Natuurkampeerterrein

Dorst: Natuurkampeerterrein De Duiventoren

Aan de rand van boswachterij Dorst tussen Oosterhout, Rijen en Dongen. Omgeving met volop wandel- en fietsroutes. De Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen, de Beekse Bergen, Breda, Tilburg, maar ook BelgiŽ zijn niet ver weg.

Klik hier voor meer infomatie over De Duiventoren

Natuurkampeerterrein De Duiventoren

Lierop: Natuurkampeerterrein De Lier

Directe ligging in natuurgebied De Strabrechtse Heide met 1850 ha bos, heide, weide en vennen. Ideaal voor wandelen en fietsen. De omgeving biedt volop cultuur- en recreatiemogelijkheden. Op de grens van Peel en Kempen, op 1,5 km van Lierop. Openlucht- en subtropisch zwembad op 7 km en natuurbad op 12 km.

Klik hier voor meer infomatie over De Lier

Natuurkampeerterrein De Lier

Mengen: Natuurkampeerterrein De Maasakker

Camping de Maasakker is het natuurkampeerterrein voor tent kampeerders. Wij richten ons voornamelijk op de wandelaars en fietsers, maar met de auto bent u ook van harte welkom. Voor vouwwagens en kampeerbusjes is beperkt plaats. Minicamping de Maasakker is een natuurkampeerterrein. Het terrein ligt in de uiterwaarden van de maas waar u in alle rust van de natuur kunt genieten. De camping ligt aan de landelijke fietsroute LF12. Het kampeerterrein is beperkt toegankelijk voor een vouwwagen of kampeerbus. (maximaal 2).

Klik hier voor meer infomatie over De Maasakker

Natuurkampeerterrein De Maasakker

Nieuw-Vossemeer: Natuurkampeerterrein De Kreek

In de omgeving waar Brabant Zeeland kust, zijn veel verschillende natuurgebieden en landschappen: o.a. de Brabantse Wal, de Dintelse Gorzen, Steenbergse Vliet en Nationaal Park de Oosterschelde. Het terrein bevindt zich in een polderlandschap op zeeklei, een landbouwgebied met veel oude dijken. Ernaast ligt een bloemendijk uit ca. 1400. Eiland Tholen en de historische stad Bergen op Zoom zijn een bezoek zeker waard.

Klik hier voor meer infomatie over De Kreek

Natuurkampeerterrein De Kreek

Wouwse Plantage: Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve

Onderdeel van 20 ha landgoed met bos, vennen, weiden, paarden en een groot zwemven met zandstrand. Vele fietsroutes, nabij Brabantse Wal, Antwerpen en Zeeland. Ottermeer ligt pal tegen BelgiŽ, heeft veel zonuren en wordt door de gasten als zeer mooi ervaren.

Klik hier voor meer infomatie over Ottermeerhoeve

Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve