Overzicht Natuurkampeerterreinen

Home Nieuws Informatie Contact

Buren: Natuurkampeerterrein De Karekiet

De Karekiet ligt nabij het riviertje De Linge en Oranjestad Buren. Kronkelende dijken, bloeiende boomgaarden en pittoreske dorpjes in een karakteristiek landschap. Dat is de Betuwe, Ďde fruittuin van Nederlandí. De mooie omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Er is een zwemplas in een natuurgebied en twee recreatieplassen in de nabije omgeving.

Klik hier voor meer infomatie over De Karekiet

Natuurkampeerterrein De Karekiet

Elburg: Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten

Schilderachtig gelegen op landgoed (17 ha) op de Veluwe, bij het Veluwemeer. Sinds 1878 familiebezit. Engelse landschapsstijl, oude laantjes, beek en gracht. Ligging aan wandel- en fietsroutes naar landgoederen en A. Vogeltuinen. Historisch vestingstadje Elburg op 500 m. Veluwemeer op 2 km (kanoŽn). Boerderijwinkel en verse groenteverkoop vlakbij

Klik hier voor meer infomatie over Landgoed Old Putten

Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten

Haarlo: Natuurkampeerterrein 't Scharvelt

Omgeven door kleinschalig coulisselandschap met bos, weiland, akkers en houtwallen met vele soorten vogels. Wandel- en fietstochten nu ook op GPS vanaf het terrein door het boerenland, langs oude boerderijen, kastelen, (water)molens in bedrijf, pittoreske dorpjes en museumstadje Borculo. Recreatieplas Hambroek, kanoŽn op rivier de Berkel. Zwembad overdekt of buitenbad op 5 km.

Klik hier voor meer infomatie over 't Scharvelt

Natuurkampeerterrein

Halle: Natuurkampeerterrein Hessenoord

Het fraaie, afwisselende coulisselandschap van de Achterhoek staat garant voor urenlang wandel- en fietsplezier. Bekend zijn de Kerkepadenroutes. Bezienswaardigheden: Bredevoort Boekenstad, Museum Erve Kots en vele kastelen.

Klik hier voor meer infomatie over Hessenoord

Natuurkampeerterrein Hessenoord

Laren: Natuurkampeerterrein De Vrolijk

De Vrolijk is gelegen in een mooi landschap tussen de landgoederen Oolde, Kring van Dorth en Landgoed Verwolde met moestuin en winkel met streekproducten. Alle landgoederen zijn open voor publiek. Kanotochten over de Berkel of Schipbeek. In de directe omgeving is een recreatievijver met zwem-, roei- en visgelegenheid.

Klik hier voor meer infomatie over De Vrolijk

Natuurkampeerterrein De Vrolijk

Otterlo: Natuurkampeerterrein Beek en Hei

Natuurkampeerterrein Beek en Hei ligt direct naast het aaneengesloten Roekelse Bos en Natuurmonument Planken Wambuis. Ingang Nationaal Park De Hoge Veluwe op 1,5 km. Ligging als enclave in open bosgebied. Prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.

Klik hier voor meer infomatie over Beek en Hei

Natuurkampeerterrein Beek en Hei

Sinderen: Natuurkampeerterrein Nieuwe Buyl

Nieuwe Buyl vindt u in het buitengebied van het dorpje Sinderen, in de Achterhoek en vlakbij de Duitse grens. De directe omgeving biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden. Kleine paden en landwegen kronkelen door een landschap van akkers, weilanden, beken en bospercelen. Voor u het weet bent u de grens al over voor een bezoekje aan Duitsland.

Klik hier voor meer infomatie over Nieuwe Buyl

Natuurkampeerterrein Nieuwe Buyl

Voorst: Natuurkampeerterrein De Haverkamp

Gelegen tussen de Veluwe en de IJssel in het groene hart van Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Omringd door prachtige natuur waardoor het terrein huis biedt aan unieke vogelsoorten, uilen en ooievaars. Ook hazen, reeŽn en zelfs de das voelt zich hier thuis. Vanaf het terrein is er een mooie fietsroute naar recreatieplas Bussloo.

Klik hier voor meer infomatie over De Haverkamp

Natuurkampeerterrein De Haverkamp

Winterswijk: Natuurkampeerterrein Lutje Kossink

Winterswijk heeft een schitterend coulisselandschap, ideaal voor fietsers en wandelaars. Geologisch zeer interessant gebied. Grote rijkdom aan flora en fauna en Ďhet ruist hier van de rustí. Door beschutte ligging en landklimaat zeer geschikt voor herfstkamperen. Gemiddeld warmer en minder wind dan elders. Ons Winterswijkse coulisselandschap is uw animatieteam

Klik hier voor meer infomatie over Lutje Kossink

Natuurkampeerterrein Lutje Kossink