pijl

Natuurkampeerterrein BuitenWedde

Fedda Algra, Hoornderweg 19-B, 9698 PK Wedde
06-44504386 en www.buitenwedde.nl info@buitenwedde.nl

natuurkampeerterreinen Foto plein Groot
natuurkampeerterreinen Camping 7 Groot
natuurkampeerterreinen Camping 8 Groot

Informatie

Wedde ligt in het mooie Westerwolde. Een omgeving vol natuur, met veel fiets- en wandelpaden. Bos, kronkelige riviertjes, moerasachtige gebieden en 'paadjes die je moet kennen' die dwars door de natuur gaan. Je zult verrast zijn door dit stukje Groningen!

Knus kampeerterrein met ongeveer 8 tentplekken en 2 lieve slaaphutjes, Boris en Bram. In de woonboerderij bevindt zich het verzorgde sanitair, waar ook drie verhuurappartementen aanwezig zijn. Het campingterrein ligt achterop het terrein en door een aarden wal gescheiden van de woonboerderij en de tuin. Slechtweervoorziening en campingkeuken (met koelkast en gasstel) aanwezig. Er is ook een kas om warm te zitten. Achter de boerderij is er zicht op een groene tuin met bomen en een vijver. Op het terrein is voldoende zon én schaduw van bomen en vrij uitzicht. Reeën lopen langs, het is er donker en stil. Buitenhaard aanwezig voor een vuurtje in de avonduren.

natuurkampeerterreinen Kopie oktober 2014 machiel Denham ed 018

natuurkampeerterreinen Camping sanitair 2 Groot

natuurkampeerterreinen Camping 9 Groot

Voorzieningen

Groene energie d.m.v. zonnepanelen, warmtepompen en een warmtepompboiler. Geen gebruik van chemische middelen bij schoonmaak of onderhoud van het terrein. Afvalscheiding.