pijl

Natuurkampeerterrein Raayershof

Jos en Bertha Frencken - Raaystraat 10 - 6071 NC  Swalmen-Boukoul
Tel: +31 (0)475-502868/ +31 (0)6-20033061 - Website: www.raayerhof.nl

natuurkampeerterreinen raayerhof2
natuurkampeerterreinen cmp2

natuurkampeerterreinen cmp4

Informatie Raayershof

Omgeven door weilanden en bossen bevindt het terrein zich aan de rand van het dorpje Boukoul, bij Roermond. Ruimte, groen en water met een rijke flora en fauna. In de omgeving van het Duits-Belgische achterland met veel fiets- en wandelroutes. Mooie tochten zijn ook te maken via de knooppuntenroutes vanaf Raayerhof. Ontdek de visvijvers, Nationaal Park De Meinweg, een golfbaan en de Maasplassen in de buurt.

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. U treft er onze geitjes, paarden, poezen, het konijn en natuurlijk de boerderijhond Herbie; een Jack Russel van 30 cm hoog, klein maar dapper zullen we maar zeggen. We zijn ook ontzettend trots op "onze" vleermuizen, uilen, vlinders, zangvogels, reeën, vossen, roofvogels, amfibieën en dassen. De kans dat u deze dieren ziet en/of hoort is zeer groot. Het terrein is namelijk omzoomd door akkers, een boomgaard en een amfibieënvijver en we bezitten een klein bos.

Voor de kinderen is een kleine speeltuin ingericht met een zandbak en een wip. Het speeltuintje ligt direct aan het kampeerveld "pinksterbloom" en van daaruit heeft u altijd zicht op uw kroost. Daarnaast hebben we een overdekt speelplaats voor de kinderen met zandbak, pingpong tafel, fietsjes/skelters, lego, spellen etc zodat de kinderen bij slecht oook kunnen spelen.

Onze bent van harte welkom op onze camping; reserveren is niet noodzakelijk. Na een hartelijke ontvangst kunt u genieten van een goed verzorgde vakantie. De omgeving, de geboden faciliteiten (waaronder draadloos internet) en de service zorgen voor een verblijf om nog lang aan terug te denken en een plaats waar u zeker naar terug wilt komen.

Rust en ruimte zijn belangrijke begrippen op onze camping en daarom zijn auto's niet toegestaan op de kampeervelden. Hiervoor is een aparte parkeerplaats gemaakt bij de entree van de camping. Fietsen kunt u stallen in een oude paardenstal.

U beschikt altijd over schoon sanitair en verwarmde douches. Voor uw gemak zijn een diepvriezer en een wasmachine geplaatst in een tweede voormalige paardenstal.
Mocht het eens slecht weer zijn dan kunt u in de grote recreatieruimte tafeltennissen, een spelletje spelen of tv kijken. Een gasfornuis, servies en bestek staan u ter beschikking.

Pieterpadwandelaars opgelet! Het Pieterpad ligt slechts 100m van ons kampeerterrein af.

natuurkampeerterreinen cmp6
natuurkampeerterreinen raayerhof5
natuurkampeerterreinen raayerhof7

Voorzieningen Raayershof

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein