Informatie De Berenweide

Home Nieuws Informatie Contact

Natuurkampeerterrein De Berenweide

André Thoolen | Klein Hemelrijk v.o.f. - Oudendijk (t.o. nr. 28 en 29) - 1969 MP  Heemskerk
Tel: +31 (0)251-292931/ +31 (0)6-22527210 - Website: www.kleinhemelrijk.nl

Natuurkampeerterrein De Berenweide


Informatie De Berenweide

In het Noord-Hollands Duinreservaat aan de rand van het kleinschalige tuindersgebied van Heemskerk. Zee en strand op 15 min fietsen. Binnen wandel-/fietsbereik: Wijk- en Egmond aan Zee, kunstenaarsdorp Bergen en de natuur- en milieutuin in Castricum. Ook een aanrader: Haarlem, Alkmaar, de Zaanse Schans en Amsterdam.

Op "Klein Hemelrijk" te Heemskerk aan zee staan een aantal compleet ingerichte tenten. De plaatsen zijn ruim 150m2 groot en liggen op een apart veld aan het aangrenzende natuurkampeerterrein de Berenweide in het Noord-Hollandse Duinreservaat. In het omliggende duingebied liggen diverse wandel -en fietsroutes, in het bijzonder de LAW 5-2/5-3 Hollands Kustpad en de LF1 Noordzee route. Het strand en de zee zijn een kwartiertje fietsen door het prachtige duingebied. Bij ons kan je genieten van de ruimte, rust en het natuurlijke karakter.

In het duingebied van het Noord-Hollandse Duinreservaat heeft de natuur voorrang en dat is goed merkbaar. Auto 's komen er niet en dat betekent in alle rust wandelen en fietsen. Er zijn goede aansluitingen op landelijke wandel- en fietsroutes.

Voorzieningen: goed sanitair, toiletten , warme douches en een chemisch toilet . Ook kunt u gratis gebruik maken van een gemeenschappelijke koelkast met vrieslades. Er is een oud papierbak, glasbak en een restafvalbak aanwezig.

Voor de zware spullen kunt u een gele kruiwagen gebruiken.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Voorzieningen De Berenweide

Groene energie · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein