Informatie De Bulte

Home Nieuws Informatie Contact

Natuurkampeerterrein De Bulte

Sandra Derks - Ten Arlo 5 - 7921 VA   Zuidwolde
Tel: +31 (0)528-371730 / +31 (0)6-11532535 - Website: www.debulte.nl

Natuurkampeerterrein De Bulte


Informatie De Bulte

Prachtig park gelegen aan de rand van de Ten ArloŽr Es. In een schilderachtig Drents buurtschap, met rietgedekte boerderijen, es-gronden en bossen ten noorden van Zuidwolde en slechts 4 km van Hoogeveen. Uitvalsbasis voor o.a. Reestdal, Dwingelerveld, musea, galerieŽn en uitstekende eetgelegenheden. De Groene Lantaarn (Michelinster) is op loopafstand.

Wandelen en fietsen

De Bulte biedt een goed uitgangspunt voor kortere en langere tochten langs landelijke weggetjes, wandel- en fietspaden. Het is met defietsrouteplanner Drenthe mogelijk om thuis al uw routes uit te zetten.

In de omgeving zijn er goede wandel- en fietsmogelijkheden in o.a. het natuurgebied "Klein Zwitserland", op het landgoed "de Falieberg", langs het Reestdal en in het nationaal park Dwingelerveld.

Vissen
Vlak bij het kampeerterrein is goed viswater. Een vergunning is noodzakelijk, maar te verkrijgen in Zuidwolde.

Omgeving
Het bezoeken waard zijn de diverse model- en beeldentuinen, het verkeerspark te Assen, de dierentuin in Emmen, het ponypark Slagharen en het Planetron te Dwingelerveld. Maar ook de kunst-, natuur-, cultuurhistorische en openluchtmusea, de galerieën en kunstnijverheidsateliers.

Internet
Op een gedeelte van het terrein is het nu mogelijk om met de laptop in te loggen op ons netwerk. Zo kan de email ook tijdens het verblijf worden opgehaald. 

Terrein

Zeer geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Tien velden met in totaal twintig ruime en rustige plaatsen met veel privacy. Zowel schaduw- als zonplekken. Trekkersveld in de boomgaard. Speelweide voor de allerkleinsten. Op het terrein staat tevens een Trekkershut. Mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Nabij het kampeerterrein is viswater en met een beetje geluk staat u oog in oog met een ree. Zeven nachten staan is zes nachten betalen.

Voorzieningen De Bulte