Informatie Hoeve Krekelberg

Home Nieuws Informatie Contact

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg

Johanna en Wynand Vogels - Altaarstraat 120 - 6365 AM  Schinnen
Tel: +31 (0)46-4438313/ +31 (0)6-51855359 - Website: www.hoevekrekelberg.nl

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg


Informatie Hoeve Krekelberg

Hoeve Krekelberg is centraal gelegen in Zuid-Limburg, buiten de bebouwde kom in landschapspark De Graven. Er is volop fiets- en wandelgelegenheid. Veel mogelijkheden voor uitstapjes naar het buitenland: o.a. de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel

Rust en groen in Zuid-Limburg

Hoeve Krekelberg is een uitstekend verzorgd natuurkampeerterrein, met zo'n 75 ruime plaatsen (onderlinge afstand: 7 meter) gelegen op verschillende terrassen tegen een helling. Deze unieke ligging biedt u een fraai uitzicht over het omringende Zuid-Limburgse heuvelland. De hoeve zelf is een eeuwenoude, typisch Limburgse carréboerderij, die nog volop in bedrijf is.

Naast rust en groen, hechten wij ook veel waarde aan comfort. Een zwembad of disco vindt u niet op onze camping, wel uiteenlopende voorzieningen die zorgen voor een prettig en comfortabel verblijf. Ons moderne toiletgebouw, de slecht-weer / inforuimte en het kindvriendelijke veld met veilige kindertoestellen zullen u aangenaam verrassen.

Onze Camping

Camping Hoeve Krekelberg is centraal gelegen in Zuid-Limburg, een streek waar veel te zien en te beleven is. Uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden liggen binnen uw bereik.
Fraaie landschappen en gevarieerde natuurgebieden worden afgewisseld met bijzondere attracties.

Stichting Natuurkampeerterreinen

Onze kampeerders kiezen bewust voor rust, groen en ruimte. Wij zijn daaromlogo stichting aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen (SNK). Onze kampeerders dienen in het bezit te zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kunt u ook bij ons aanschaffen.

Voorzieningen Hoeve Krekelberg

Waterbesparende douches Groene energie WTW-installatie Afvalscheiding Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak