Informatie Ottermeerhoeve

Home Nieuws Informatie Contact

Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve

Yvonne van der Pluym en Frans - Ottermeerweg 2 - 4725pz  Wouwse Plantage
Tel: 06-23726003/ - Website: www.ottermeerhoeve.nl

Natuurkampeerterrein Ottermeerhoeve


Informatie Ottermeerhoeve

Onderdeel van 20 ha landgoed met bos, vennen, weiden, paarden en een groot zwemven met zandstrand. Vele fietsroutes, nabij Brabantse Wal, Antwerpen en Zeeland. Ottermeer ligt pal tegen BelgiŽ, heeft veel zonuren en wordt door de gasten als zeer mooi ervaren.

Landgoed Ottermeer en haar Natuurkampeerterrein is een initiatief van Yvonne en Frans, die samen met hun 4 kinderen een prachtig Familielandgoed scheppen, wat de komende decennia mooier en mooier zal worden.

De Vennen met het eigen zwemven, het bos, de eiken-beukenlanen, de houtwallen, de weilanden zijn herscheppingen van de historisch aanwezige natuur. Het prachtige Natuurkampeerterrein is daar middenin gelegen en biedt de gasten de basis voor een fantastische vakantie.

Dit alles biedt je als gast gelegenheid om te genieten van al het moois op het landgoed zelf en haar omgeving.

De kinderen vinden alles wat hun hartje begeert, spelen met vriendjes en vriendinnen op het zandstrand, de trampoline's, het vlot, de kano's, graven, bouwen, spelen, sporten.

De ervaring van onze gasten is dat de kinderen gewoon niet van het terrein af willen, van alles leren en een groeispurt maken. Ouders kunnen zo extra genieten van hun kinderen en uitrusten van het vaak drukke dagbestaan.

foto heerlijk spelen in het ven foto paardrijden
Als dit je aanspreekt ben je van harte uitgenodigd!

Voorzieningen Ottermeerhoeve

Waterbesparende douches ∑ Waterbesparende toiletten ∑ Zonnecellen ∑ energiebesparende doorstroomketel ∑ Afvalscheiding ∑ Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw ∑ Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening ∑ Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak ∑ Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein