Informatie Nieuwe Buyl

Home Nieuws Informatie Contact

Natuurkampeerterrein Nieuwe Buyl

Jolanda van Erkel - Kapelweg 22 - 7065 AN  Sinderen
Tel: 06-23280302/ 06-83985580 - Website: www.nieuwebuyl.nl

Natuurkampeerterrein Nieuwe Buyl


Informatie Nieuwe Buyl

Nieuwe Buyl vindt u in het buitengebied van het dorpje Sinderen, in de Achterhoek en vlakbij de Duitse grens. De directe omgeving biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden. Kleine paden en landwegen kronkelen door een landschap van akkers, weilanden, beken en bospercelen. Voor u het weet bent u de grens al over voor een bezoekje aan Duitsland.

Duitse bezienswaardigheden op fietsafstand zjjn o.a. Biotopwildpark Anholter Schweiz, Wasserburg Anholt, Bocholt en Emmerich. Aan de Nederlandse kant zijn de historische stadjes ’s Heerenberg en Bredevoort en het prachtige natuurgebied Montferland echte aanraders.

Nieuwe Buyl is een gezellig natuurkampeerterrein met zon- en schaduwplekken. De plaatsen hebben  veelal een eigen water- en stroomvoorziening. Het terrein draait volledig op groene stroom verkregen door zonnepanelen. Het terrein is omringd door een houtsingel met prachtige doorkijkjes over de weilanden. Op het terrein wonen veel vogels, vlinders, egels, hazen en eekhoorntjes. 's Avonds vliegen er vleermuizen en hoort u de steenuilen. Er staan her en der picknicktafels voor een eet-, rust- of genietmoment.

Er is een mooie slechtweervoorziening, een koelkast en wasmachine zijn ook aanwezig. Voor kinderen is er een kleine speeltuin, veel speelruimte en een aantal dieren.

De fietsers en wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers zullen hier zeker genieten!

Voorzieningen Nieuwe Buyl

Waterbesparende douches Groene energie Zonnecellen Afvalscheiding Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein