pijl

Natuurkampeerterreinen Noord-Brabant

Alle natuurkampeerterreinen in Noord-Brabant vind je hieronder.

De Biezen

natuurkampeerterreinen Biezen-terrein-IMG 2696-4

Natuurkampeerterrein De Biezen ligt in Oost Brabant, bij De Peel, in een natuurlijke, stille omgeving. Afwisselend landschap met bossen en struwelen. Gastvrij Peelland met fiets- en wandelknooppunten. Dicht bij Vincent van Gogh Village in Nuenen.

Lees meer...

't Beekdal

natuurkampeerterreinen Omgeving03

Het terrein is gelegen in een coulisselandschap met uitzicht over velden waar paarden grazen en het bos van een nabijgelegen natuurreservaat. Tegen de Belgische grens met vele grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes.

Lees meer...

De Duiventoren

natuurkampeerterreinen natuurkampeerterrein-de-duiventoren 120

Aan de rand van boswachterij Dorst tussen Oosterhout, Rijen en Dongen. Omgeving met volop wandel- en fietsroutes. De Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen, de Beekse Bergen, Breda, Tilburg, maar ook België zijn niet ver weg.

Lees meer..

De Lier

natuurkampeerterreinen grote veld hemelvaart 2009

Directe ligging in natuurgebied De Strabrechtse Heide met 1850 ha bos, heide, weide en vennen. Ideaal voor wandelen en fietsen. De omgeving biedt volop cultuur- en recreatiemogelijkheden. Op de grens van Peel en Kempen, op 1,5 km van Lierop. Openlucht- en subtropisch zwembad op 7 km en natuurbad op 12 km.

Lees meer...

De Maasakker

natuurkampeerterreinen Voetbalgroepje kamperen

Camping de Maasakker is het natuurkampeerterrein voor tent kampeerders. Wij richten ons voornamelijk op de wandelaars en fietsers, maar met de auto bent u ook van harte welkom. Voor vouwwagens en kampeerbusjes is beperkt plaats.

Lees meer...

De Kreek

natuurkampeerterreinen kreek picknicktafel foto 1

Ons terrein ligt in West Brabant, net boven Bergen op Zoom en naast het eiland Tholen. Daar waar Brabant Zeeland kust…

Kamperen met de luxe van eenvoud. Zo’n 85% van onze gasten kampeert in een tent. Met name in de zomer is het een komen en gaan van mensen op fietsvakantie.

Lees meer...

 

de Knotwilg

natuurkampeerterreinen De Knotwilg 1

De Knotwilg ligt in het natuurgebied de Biesbosch. Een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen, te varen en uiteraard te kamperen! Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en de weidsheid met uitzicht op het water!

Lees meer...

BlueWoods

natuurkampeerterreinen GFIH1794 1

Dit natuurkampeerterrein ligt midden in de stedendriehoek Tilburg - Den Bosch – Eindhoven en midden in het Brabantse natuurgebied Het Groene woud.

Lees meer...