pijl

Natuurkampeerterreinen Noord-Holland

Alle natuurkampeerterreinen in Noord-Holland vind je hieronder.

De Klein Hemelrijk

natuurkampeerterreinen 5678eb8e5df59 big

In het Noord-Hollands Duinreservaat aan de rand van het kleinschalige tuindersgebied van Heemskerk. Zee en strand op 15 min fietsen. Binnen wandel-/fietsbereik: Wijk- en Egmond aan Zee, kunstenaarsdorp Bergen en de natuur- en milieutuin in Castricum. Ook een aanrader: Haarlem, Alkmaar, de Zaanse Schans en Amsterdam.

Lees meer...
 
 

Veerhof

natuurkampeerterreinen Oostwoud website9

Veerhof ligt centraal in de Noord-Hollandse streek West-Friesland, in de historische driehoek Hoorn-Medemblik-Enkhuizen. Het is een prachtig gebied met veel fietsmogelijkheden en rijke cultuurhistorie. Veerhof is een terrein met een hoge natuurwaarde en botanische rijkdom. Het is een eldorado voor rustzoekers. U kunt varend de omgeving verkennen. Prima viswater bij het terrein.

Lees meer...

Camping Schoonenberg

natuurkampeerterreinen MCC4

Natuurkampeerterrein Schoonenberg is al jaren een familiebedrijf en wordt beheerd door Daphne Walker en Mike Snijders. Broer en zus worden in drukke periodes bijgestaan door gezinsleden.

De camping bestaat uit twee laantjes met aan beide zijden door “groen” omzoomde plaatsen, al dan niet met elektra. Er zijn plaatsen waar u lekker op u zelf kunt staan, maar er zijn ook een aantal kleine veldjes waar u met meerdere kampeerders bij elkaar staat.

Lees meer...