pijl

Natuurkampeerterreinen Groningen

Alle natuurkampeerterreinen in Groningen vind je hieronder.B

BuitenWedde

natuurkampeerterreinen Foto plein Groot

Wedde ligt in het mooie Westerwolde. Een omgeving vol natuur, met veel fiets- en wandelpaden. Bos, kronkelige riviertjes, moerasachtige gebieden en 'paadjes die je moet kennen' die dwars door de natuur gaan. Je zal verrast zijn door dit stukje Groningen!

Lees meer...

Wildemansheerd

natuurkampeerterreinen Wildemansheerd10

De Wildemansheerd ligt op 2 km van het Schildmeer en grenst aan het natuurgebied Midden-Groningen. Voor wie wil zwemmen, surfen, kanoën, zeilen of vissen is het Schildmeer ideaal.

Lees meer...

Robersum

natuurkampeerterreinen 25-05-2012 129 1024x678 - kopie

Robersum is gelegen bij het Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee en is een ideaal uitgangspunt voor sportieve activiteiten (wadlopen, kanoën, vogelen, fietsen, zwemmen).

Lees meer...

Maarlandhoeve

natuurkampeerterreinen Groningen-Uithuizen P1010099

Gelegen aan de zuidzijde van Uithuizen, dé centrumplaats van het Hogeland. Op 5-10 min. lopen van het winkelcentrum en de Menkemaborg.

Lees meer...
 
 

De Rode Kapschuur.

natuurkampeerterreinen P1070244 Groot

Op een eeuwenoud streekje,  nèt boven de stad Groningen ligt De Rode Kapschuur., een ruim en groen terrein met 15 plaatsen. Achter de Groninger boerderij ligt het sfeervolle terrein dat bestaat uit 2 velden: een beschut bomenveld en een hoogstamboomgaard omringd door een houtsingel met doorkijkjes naar het Groninger land.

Lees meer...