pijl

Natuurkampeerterreinen Gelderland

Alle natuurkampeerterreinen in Gelderland vind je hieronder.

De Karekiet

natuurkampeerterreinen Buren 3 1

De Karekiet ligt nabij het riviertje De Linge en Oranjestad Buren. Kronkelende dijken, bloeiende boomgaarden en pittoreske dorpjes in een karakteristiek landschap. Dat is de Betuwe, ‘de fruittuin van Nederland’. De mooie omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Er is een zwemplas in een natuurgebied en twee recreatieplassen in de nabije omgeving.

Lees meer...

Landgoed Old Putten

natuurkampeerterreinen photo 1316985969 0

Schilderachtig gelegen op landgoed (17 ha) op de Veluwe, bij het Veluwemeer. Sinds 1878 familiebezit. Engelse landschapsstijl, oude laantjes, beek en gracht. Ligging aan wandel- en fietsroutes naar landgoederen en A. Vogeltuinen. Historisch vestingstadje Elburg op 500 m. Veluwemeer op 2 km (kanoën). Boerderijwinkel en verse groenteverkoop vlakbij

Lees meer...

't Scharvelt

natuurkampeerterreinen photo 1348482859 0

Omgeven door kleinschalig coulisselandschap met bos, weiland, akkers en houtwallen met vele soorten vogels. Wandel- en fietstochten nu ook op GPS vanaf het terrein door het boerenland, langs oude boerderijen, kastelen, (water)molens in bedrijf, pittoreske dorpjes en museumstadje Borculo. Recreatieplas Hambroek, kanoën op rivier de Berkel. Zwembad overdekt of buitenbad op 5 km.

Lees meer...

Hessenoord

natuurkampeerterreinen kamperen vuurpot

Het fraaie, afwisselende coulisselandschap van de Achterhoek staat garant voor urenlang wandel- en fietsplezier. Bekend zijn de Kerkepadenroutes. Bezienswaardigheden: Bredevoort Boekenstad, Museum Erve Kots en vele kastelen.

Lees meer...

De Vrolijk

natuurkampeerterreinen DSC 0336

De Vrolijk is gelegen in een mooi landschap tussen de landgoederen Oolde, Kring van Dorth en Landgoed Verwolde met moestuin en winkel met streekproducten. Alle landgoederen zijn open voor publiek. Kanotochten over de Berkel of Schipbeek. In de directe omgeving is een recreatievijver met zwem-, roei- en visgelegenheid

Lees meer...

Beek en Hei

natuurkampeerterreinen Beek en Hei infobord

Natuurkampeerterrein Beek en Hei ligt direct naast het aaneengesloten Roekelse Bos en Natuurmonument Planken Wambuis. Ingang Nationaal Park De Hoge Veluwe op 1,5 km. Ligging als enclave in open bosgebied. Prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.

Lees meer...

Lutje Kossink

natuurkampeerterreinen CIMG0136

Winterswijk heeft een schitterend coulisselandschap, ideaal voor fietsers en wandelaars. Geologisch zeer interessant gebied. Grote rijkdom aan flora en fauna en ‘het ruist hier van de rust’. Door beschutte ligging en landklimaat zeer geschikt voor herfstkamperen. Gemiddeld warmer en minder wind dan elders. Ons Winterswijkse coulisselandschap is uw animatieteam

Lees meer...

 
 

De Haverkamp

natuurkampeerterreinen DSC02396

Gelegen tussen de Veluwe en de IJssel in het groene hart van Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Omringd door prachtige natuur waardoor het terrein huis biedt aan unieke vogelsoorten, uilen en ooievaars. Ook hazen, reeën en zelfs de das voelt zich hier thuis. Vanaf het terrein is er een mooie fietsroute naar recreatieplas Bussloo.

Lees meer...

De Toekomst

natuurkampeerterreinen WP 20180512 023

Ontspannen vakantievieren… midden in de natuur! Waar kun je met je tent of caravan nog midden in de natuur kamperen? Bij ons bestaat het nog: staanplaatsen verspreid in het bos.

Een  fantastisch gebied om te fietsen en te wandelen, te midden van veengebieden, heidevelden, sprengen en bossen.

Lees meer...