pijl

Natuurkampeerterrein De Klashorst

Martin en Herma Overweg - Rheezerweg 123 - 7795 DB  Diffelen
Tel: +31 (0)6 1323 1326/ - www.deklashorst.nl

natuurkampeerterreinen 0J7A9741 Groot
natuurkampeerterreinen 68691441 673305866413223 8440377087654625280 n Groot
natuurkampeerterreinen 0J7A5511 Groot

Informatie

Natuurkampeerterrein De Klashorst ligt aan de rand van het Hardenbergse Staatsbos. Het is een gemengd bos met stuwwallen en een ven dat in gebruik is als recreatie zwemplas. Tegenover het terrein ligt natuurgebied De Uilenkamp, rond een in ere herstelde meander van de Vecht, waar vrij gestruind mag worden. In de omliggende buurtschappen zijn bij de boeren nog diverse streekeigen producten te verkrijgen. Langs de achterkant loopt het veel bewandelde Pieterpad.

Natuurkampeerterrein De Klashorst is uitermate geschikt voor rustzoekers en sportievelingen die van de natuur houden. Bij uitstek dé uitvalbasis voor fietsers, wandelaars en vissers. In de directe omgeving vind je de LF14 en LF16, de Distelbelt, het Vechtdalpad, de ATB mountainbikeroute en kun je kanovaren op de Vecht of naar Aspergeboerderij Nijenhuis en restaurant De Gloepe.

Terrein

Op De Klashorst wordt geleefd in en met de natuur met gastvrijheid als gewoonte. In de sfeervolle receptie brandt de houtkachel. 's Ochtends ruikt het hier naar vers gebakken broodjes. Ook een maatschappelijk verantwoorde bak koffie en een boerenijsje zijn verkrijgbaar. Het kindvriendelijke terrein heeft zeer ruime kampeerplekken en een apart tentenveld aangeplant met eetbare soorten. Er is een gloednieuw duurzaam verwarmd sanitairgebouw, waardoor het ook in de winter goed vertoeven is.

Spelen op Natuurkampeerterrein De Klashorst

Op het kampeerterrein is een ruime zandbak met een kraantje, schommels en een tuimelrek waar kinderen graag bij elkaar spelen. Ook de waterdiertjes in de natuurvijver en het bos nodigt uit tot ontdekken. Op het publicatiebord staat alle informatie wat er extra en in de omgeving te doen is..

natuurkampeerterreinen 0J7A5436 Groot

natuurkampeerterreinen DSC08317 Groot

natuurkampeerterreinen 0J7A5479 Groot

Voorzieningen

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · Luchtwarmtepomp · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · materiaalgebruik receptiegebouw · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Kruidentuin