pijl

Natuurkampeerterrein De Vrolijk

Gerrit, Antje, Arian en Helma Reurslag - Wittendijk 4 - 7245 RS   Laren
Tel: +31 (0)573-401941 / +31 (0)6-53946572 - Website: www.campingdevrolijk.nl

natuurkampeerterreinen IMG 0305

natuurkampeerterreinen IMG 0303

natuurkampeerterreinen IMG 0319

Informatie De Vrolijk

De Vrolijk is gelegen in een mooi landschap tussen de landgoederen Oolde, Kring van Dorth en Landgoed Verwolde met moestuin en winkel met streekproducten. Alle landgoederen zijn open voor publiek. Kanotochten over de Berkel of Schipbeek. In de directe omgeving is een recreatievijver met zwem-, roei- en visgelegenheid.

Het kampeerterrein ligt in het bos en heeft een open grasveld met elektra en een nieuw, verzorgd sanitairgebouw met babykamer. Er is een trekkersveld met picknicktafel en een speelbos. Vanaf uw kampeerplaats heeft u vrij uitzicht. Het terrein is geschikt voor grote campers. Wandel- en fietsroutes en allerlei verrassende extra’s. Onderdeel van groter, rustig kampeerterrein (geheel 100 plaatsen). Gratis wifi. Online reserveren mag. Deelnemer fietsroute ‘Rondje Achterhoek’.

De Vrolijk is genoemd naar een nabijgelegen boerderij en is sinds 1970 een kampeerterrein. Het land waar het Natuurkampeerterrein op ligt, was oorspronkelijk onderdeel van het landgoed Oolde, dat wortels heeft tot in de veertiende eeuw. Het huidige huis Oolde is gebouwd in 1663 en een eeuw later gemoderniseerd. Naast het landgoed Oolde ligt het landgoed Dorth, met een landhuis uit 1928. Op deze plek stond in de twaalfde eeuw een kasteel. Aan de Schoolterdijk is in 2010 een eendenkooi in ere hersteld. Hierin werden wilde eenden gevangen en verkocht op de markt in Deventer.

natuurkampeerterreinen DSC 0336 1

natuurkampeerterreinen IMG 0324

natuurkampeerterreinen IMG 0390

Voorzieningen De Vrolijk

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein