pijl

Natuurkampeerterrein Landgoed Mariahoeve

Landgoed Mariahoeve - Eigenaar Hendrik Entjes - Papenvoort 2 - 9447 TV Papenvoort
06-53340010 - 06-44187002 Website www.mariahoeve-papenvoort.nl

natuurkampeerterreinen IMG 5915 Groot
natuurkampeerterreinen IMG 0790 Groot
natuurkampeerterreinen image00023 Groot

Informatie

Landgoed Mariahoeve is een landgoed met een Natuurkampeerterrein in het Drentse Papenvoort. Het landgoed ligt midden op de Hondsrug, een geologisch unieke, door ijstijden gevormde heuvelrug die zich van Emmen tot de stad Groningen uitstrekt. De Hondsrug vormt, samen met een deel van het omringende gebied, het enige geopark van Nederland.

Er is een uitgebreid netwerk van fiets-, ruiter- en wandelpaden. Vlakbij is het Boomkroonpad je loopt daar op 22 meter tussen de toppen van de bomen. Dichtbij is het Loomeer en 't Nije Hemelriekje waar u kunt zwemmen. Assen is op 10 minuten rijden. Aanrader is een bezoekje aan het Drents Museum. In Borger is het hunebedcentrum. Voor meer activiteiten zie onze

Ons Landgoed is 20 hectare en verdeeld over het terrein zijn er 40 sfeervolle plekken geschikt voor zowel tenten als caravans. Er zijn speciale camper standplaatsen en open plekken voor groepskamperen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor elektra, 6 ampère, en zijn er een aantal waterpunten in het bos. Iedere kampeerplek is voorzien van een kampvuurplaats waarbij u heerlijk een vuurtjes kan stoken.

Op het terrein bevinden zich 2 sanitair gebouwen en 1 toiletgebouw. Op het terrein is een prachtig meertje van glaciale oorsprong met een grootte van ruim 1,5 hectare waar door onze gasten gevist mag worden.

Op vijf minuten loopafstand ligt het sfeervolle Lunch en eetcafe De Paap.  Een super leuke locatie om even aan te doen voor een kopje koffie met gebak, lunch of diner tijdens uw vakantie in Drenthe! Tevens is het mogelijk een heerlijk ontbijt te bestellen deze word bij uw kampeerplek bezorgd.

natuurkampeerterreinen balloerveld Groot

natuurkampeerterreinen badhuis Groot

natuurkampeerterreinen image00019 Groot

Voorzieningen

v