pijl

Natuurkampeerterrein Wega

Carin en Cees van Rijsewijk - Kruisbergenweg 2 - 6006 VZ  Weert
Tel: +31 (0)493-494922/ +31 (0)6-22040955 - Website: www.natuurkampeersite.nl

natuurkampeerterreinen image8
natuurkampeerterreinen image9
natuurkampeerterreinen image23

Informatie Wega

Rustig en aantrekkelijk gelegen in Grenspark Kempen-Broek. In het afwisselende bos- en weidelandschap vindt u veel fiets- en wandelmogelijkheden. Zwembad, speeltuin, kinderboerderij en natuur-milieucentrum op loopafstand. Veel bezienswaardigheden/musea in de omgeving. Het Land van Weert... waar Limburg vlak is!

Natuurkamperen met uitstekende voorzieningen

Natuurkampeerterrein Wega in Weert valt te typeren als een zeer ruim open kampeerterrein met uitstekende voorzieningen. De ligging is volkomen besloten en rustig terwijl de sfeer ontspannen en gastvrij is.

Kamperen in de natuur

Op natuurkampeerterrein Wega kunt u kamperen in de directe nabijheid van prachtige natuurgebieden, met volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Maar het Weerterland heeft meer te bieden dan natuur. Er is ook genoeg te beleven op cultureel gebied.

Een heerlijk kampeerterrein voor kinderen

Ook voor kinderen is natuurkampeerterrein Wega een heerlijke camping. op de camping zelf zijn diverse voorzieningen voor kinderen en worden er regelmatig activiteiten voor kinderen georganiseerd. In de directe omgeving van het kampeerterrein bevinden zich onder andere een prachtig zwembad en een speeltuin.

Een oase van rust

Maar ook voor ouderen is de camping bijzonder geschikt. Vooral in het voor- en naseizoen vindt u hier een oase van rust.

Ruime kampeerplaatsen

Onze kampeerplaatrsen zijn bijzonder ruim en geschikt voor tent, tourcaravan, camper of vouwwagen.

Tent huren?

U kunt op ons kampeerterrein ook een volledig ingerichte Tipi of De Waard tent huren.

natuurkampeerterreinen image34

natuurkampeerterreinen land van weert

natuurkampeerterreinen image20

Voorzieningen Wega

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · energiezuinige verlichting · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein